Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Prishtina-L

[Prishtina-l] Burim Hana

Uk Lushi juniku at hotmail.com
Sat Jan 27 19:45:01 EST 2001


I nderuari z. Hana,

dy shpjegime per takimet e Atlantikut.

Nje- agjenda jone ne Kosove ka qene shume e thjeshte- kontaktet me ushtrine 
e Kosoves dhe veteranet e UCK-se si pikenisje te nje iniciative tone te 
sjellim ne SHBA nga dy studente ne akademite ushtarake amerikane cdo vjet 
dhe dy- njohja me realitetin politik atje.

Atlantiku eshte grup panshqiptar dhe nuk ben ndarje. Sa per plotesim Rugova 
per ne eshte kryetari i LDK-se, partise qe ka fituar me se shumti vota ne 
zgjdhjet lokale te tetorit. Eshte ceshtje e LDK-se se kend ata e caktojne 
kryetar. Ishte mu LDK-ja qe kerkoi takim me Atlantikun dhe ne u pergjigjem 
ne akordance me pemisen tone se jemi shume pak shqiptare neper tere boten qe 
te perjashtojme cilindo prej tyre. Sa i perket protokolit te bisedes me Dr. 
Rugoven nuk jam ne gjendje te jap kurrfare informacioni ngase do te thej 
marreveshjen me Kryesine e Atlantikut. Mund te them vetem se ne i thame 
Rugoves krejt cfare u morem vesh t'i themi ne Kryesine e Shoqates Atlantiku 
derisa ende ishim ne New York.


Te fala.

Uk Lushi_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: unknown sender
Subject: no subject
Date: no date
Size: 4175
URL: <http://www.alb-net.com/pipermail/prishtina-l/attachments/20010127/0bf9b00c/attachment.mht>


More information about the Prishtina-L mailing list