Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Prishtina-L

[Re: [Re: [Prishtina-l] Vajza shqiptare e martume ne nigger.]]

Shkumbin Brestovci bressta at yahoo.com
Fri Apr 28 03:05:12 EDT 2000


G.S. shkruejti:
> Statistika eshte shume e ulet, arsya eshte qe ende nuk ka mberri gjenerata
e
> "intellektualve" ku me mburje kan me bo vetvrasjen e kombit tyre.

A ka ndo'i precedence per vetvrasje te ndo'i kombi kesisoji?

> Ky problem nuk egziston, dhe nuk ka me egzistu deri sa te rregulohet
ekonomija
> e kosoves. Po na e kemi nje perparsi qe evropen/ameriken e kena si dritare
per
> me pa ardhmen tone, ka me qene ne duar tona, a dojna me kriju shtet te
> perparum homogjen (pa raca/kombesi tjere) siq eshte Japonija dhe Islanda
(dy
> shtetet ma homogjen dhe te perparum ne bote), a dojna mu bo pus i racave
> tjera, si Brazili (Shteti ma i zhvillum shume-racash).

Po ndermjet ketyne shembujve kaq bukur t'futun neper kallepe kaq t'thjeshta
e kaq solide a ka shtete tjera qi e kane nise zhvillimin pa iu perzi
qytetarve ne zgjedhje t'bashkeshortit?

> Ende herret eshte me bisedi kete pune, vyne edhe nja 20-30 vjet me shku
per me
> ja ndise mi pa shenjat e para te keti problemit, po eshte interesant me
> diskutu, ma mire se me nejt si hollanda e me te rrok papritmas, ku tashti
> ekipi futbolit Ajaksit e Hollandes doket si ekipi i Zimbabwes.

dresat i kane ndryshe bre po m'doket, se jo qi merrem vesh n'sport.

bresta


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Talk to your friends online with Yahoo! Messenger.
http://im.yahoo.com

More information about the Prishtina-L mailing list