Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Prishtina-L

[Prishtina-l] situata

Burim Hana burimh at hotmail.com
Wed Apr 19 06:39:39 EDT 2000


Gjynah qi Kushneri s'pe len Rugoven me punue se e kish kalle krejt.
Qysh e ka kalle perpara, o dashte njerzte me ardhe prej jashtit e me marre 
'kryetarin' me e qite me e vizitu popullin e kosoves...
'qirukuz' qi kish thone djali i mixhes tem Syla

me nderime
Burimi

>From: IHoti12345 at aol.com
>Reply-To: prishtina-l at alb-net.com
>To: prishtina-l at alb-net.com
>Subject: Re: [Prishtina-l] situata
>Date: Wed, 19 Apr 2000 01:59:11 EDT
>
>       --- Prishtina-L Discussion Forum ---
>     Archives: www.alb-net.com/pipermail/prishtina-l
>
>Sipas mendimit tim etrit LDK asht parti e mir me modele te shteteve
>evropiane.Dhe ka bere pun te mir per 10 vite.por problemi kryesor ne kosov 
>ka
>qen dhe asht se partit nuk bashkpunojn ne mes veti.e ti si thua RUGOVA 
>nuk
>po punon,ai nuk ka mundesi tash me punue ma shum se KUSHNERI i ka te gjitha
>punet ne dor tash me UMNIKUN.ekjo pun ka ardh keshtu nga xheloziz e partive
>tjera duke mos punuar njera me tjetren.psh, kur ne nuk e njofim RUGOVEN si
>kryetar te KOSOVES ,qka presim ne nga te huajt. punen e ldks ne kosov e ka
>dobesue ppdk.
>tung me nderime I.HOTI
>
>_____________________________________________________
>Prishtina-L discussion forum: Prishtina-L at alb-net.com
>http://www.alb-net.com/mailman/listinfo/prishtina-l

______________________________________________________
Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com

More information about the Prishtina-L mailing list