Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Prishtina-E

[Prishtina-E] Rugova more popular than Thaci?

samik samik at kohaditore.com
Sun Apr 2 10:00:31 EDT 2000


Zoti Zenel, me keqardhje te informoj se Rugova nuk do te jete ai qe do te te
qoje ty e as mua ne pavaresine e Kosoves...
Samiu
p.s.
free your mind


----- Original Message -----
From: <Zenelito at aol.com>
To: <prishtina-e at alb-net.com>
Sent: Sunday, April 02, 2000 1:49 PM
Subject: Re: [Prishtina-E] Rugova more popular than Thaci?


>       --- Prishtina-E Discussion Forum ---
>     Archives: www.alb-net.com/pipermail/prishtina-e
>
> In einer eMail vom 00-04-02 7:49:37 PD MEZ, schreiben Sie:
>
> << air-zc01.mail.aol.com (v70.20) with ESMTP; Sun, 02 Apr 2000
01:49:37 -0500
> >>
> Mefal Etrit po u dite qe Zotrinj Rugova ka pas,ka,dhe do te ket ma shum
> popullaritet,jo vetem ndaj Zotrinj Thaqit por tere Politikaneve
Kosovar,dhe
> ky do te na qon deri ne Pavarsine e Kosoves.
> Ju pershendet Zeneli
>
> _______________________________________________________
> Prishtina-E discussion forum: Prishtina-E at alb-net.com
> http://www.alb-net.com/mailman/listinfo/prishtina-e
>

More information about the Prishtina-E mailing list