Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Prishtina-E

[Prishtina-E] Rugova more popular than Thaci?

Zenelito at aol.com Zenelito at aol.com
Sun Apr 2 07:49:53 EDT 2000


In einer eMail vom 00-04-02 7:49:37 PD MEZ, schreiben Sie:

<<  air-zc01.mail.aol.com (v70.20) with ESMTP; Sun, 02 Apr 2000 01:49:37 -0500
 >>
Mefal Etrit po u dite qe Zotrinj Rugova ka pas,ka,dhe do te ket ma shum 
popullaritet,jo vetem ndaj Zotrinj Thaqit por tere Politikaneve Kosovar,dhe 
ky do te na qon deri ne Pavarsine e Kosoves.
Ju pershendet Zeneli
More information about the Prishtina-E mailing list