Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: NYC-L

[NYC-L] Commie BS-week on NYC-L?

KL3V1S euroguy666 at yahoo.com
Sat Jul 23 18:27:57 EDT 2005


Pune te mbare duke bere sherr ne Anglisht te nderuar bashkatdhetare!  Si gjithmone
shqiptaret jane gati per sherr/argumenta te kota dhe snobizm ekstrem.  Po do ziheni,
zihuni ne shqip te pakten se late nam.  Ai Florini qe zini ne goje ju te pakten pati
kurajon te beje dicka per atdheun ashtu sic e mendonte ai me mire.  Po ju c'fare keni
bere?  Asgje pervec llafeve ne internet.  Eshte shume e lehte te perpiqesh te
diskretitosh punen e te tjereve.  Por a e pate Florinin ju, tju fliste shqiptareve te
tjere anglisht gjate emisionit?  Jo, ju fliste vetem shqip.
Turp dhe faqe e zeze per budalliqet qe flisni ju ktu.
Klevi		
____________________________________________________
Start your day with Yahoo! - make it your home page 
http://www.yahoo.com/r/hs 
 More information about the NYC-L mailing list