Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: NYC-L

[NYC-L] pershendetje

Luan Bicaj luanbicaj at yahoo.com
Mon Jul 11 20:04:11 EDT 2005


Te nderuar anetare te NYC-L,
 
une jam Luan Bicaj, nga Kosova, dhe momentalisht jam ne nje trajnim profesional ne Washington DC, Universiteti Amerikan, ku do te jem deri me 16 korrik, e pastaj jam ne New York deri me 22 korrik. 
 
Do te ishte kenaqesi te takohem me ju dhe te shkembejme ide e informata ndermjet vete, dhe te njihemi. 
 
Me kontaktoni dhe tregoni ku dhe kur mund te takohemi dhe do te jem shume i gatshem. 
 
Mirepres pergjigje. 
Luani
Add: Dardania SU 5/8, Lam. F, #44 Prishtina/Kosova/UNMIK
Tel: +381 38 500 162, #172
Fax: +381 38 500 188
Mob. +377 44 126-007
Email: luanbicaj at yahoo.com 
Url: http://communities.msn.com/luanbicajkosova/

		
---------------------------------
 Sell on Yahoo! Auctions  - No fees. Bid on great items.
-------------- next part --------------
HTML attachment scrubbed and removed


More information about the NYC-L mailing list