Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

Autoreply: Re: [Info-tech] Click

Naim Hoxha naimhoxha at komtel-pe.com
Mon May 5 07:47:52 EDT 2003


Zoteri te revistes KLIK,
Edhepse nuk e kam pare kete revist, Ju peruroj dhe deshiroj qe te kete
sukses si ne misionin ashtu edhe ne projeksionet tuaja. Si e din ne te
kaluaren ka pase ca tentativa dhe eksperimente ne kete teme. Por,
fatekeqsisht te gjitha ishin afatshkurtera dhe te te pasukseshme.
Gezuar,
Naim Hoxha
----- Original Message -----
From: "sami" <sami.k at revistaclick.com>
To: <info-tech at alb-net.com>
Sent: Friday, May 02, 2003 4:23 PM
Subject: Re: Autoreply: Re: [Info-tech] Click


>     *** Information Technology Forum *****
>   Archives: http://alb-net.com/pipermail/info-tech/
>
> u ba
> :)
> ke mujt me qel varre kryet tu e krue
> ;)
>
>
> ---- Original Message ----
> From: ggrepi123 at hotmail.com
> To: info-tech at alb-net.com,
> Subject: Re: Autoreply: Re: [Info-tech] Click
> Date: Fri, 2 May 2003 19:43:25 +0900
>
> >     *** Information Technology Forum *****
> >  Archives: http://alb-net.com/pipermail/info-tech/
> >
> >n'rregull per mesazhet, por qysh me ja ba hallin qi mos me m'ardh
> >konfirmimet qi i morra mesazhet?
> >
> >tuj e krue kryet,
> >gv
> >
> >----- Original Message -----
> >From: <sami.k at revistaclick.com>
> >To: <info-tech at alb-net.com>
> >Sent: Friday, May 02, 2003 7:32 PM
> >Subject: Autoreply: Re: [Info-tech] Click
> >
> >
> >>     *** Information Technology Forum *****
> >>   Archives: http://alb-net.com/pipermail/info-tech/
> >>
> >> Ky është konfirmim se e-maili juaj ka arritur në adresën
> >sami.k at revistaclick.com
> >>
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Info-Tech mailing list: Info-Tech at alb-net.com
> >> http://www.alb-net.com/mailman/listinfo/info-tech
> >>
> >_______________________________________________
> >Info-Tech mailing list: Info-Tech at alb-net.com
> >http://www.alb-net.com/mailman/listinfo/info-tech
> >
>
> _______________________________________________
> Info-Tech mailing list: Info-Tech at alb-net.com
> http://www.alb-net.com/mailman/listinfo/info-tech
>
More information about the Info-Tech mailing list