Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] domaini .al

Xhemil Meco xmeco at isdnet.net
Wed Jun 16 18:56:38 EDT 1999


       **** Information Technology Forum ****

On Wed, 16 Jun 1999, Anila Gottschling wrote:

>        **** Information Technology Forum ****
> 
> 
> A e di kush se ku mund te regjistroj nje domain .al? p.sh www.durres.al?
> 

Duhet ti drejtoheni ERT-se, e cila eshte autoritare per
domainin .al:

----
Registrant:
Albania (Republic of) top-level domain (AL-DOM)
  Telecommunications Regulatory Authority (ERT)

  Domain Name: AL

  Administrative Contact:
   Spahiu, Vojo  vspahiu at ERT.GOV.AL
  Technical Contact, Zone Contact:
   Gennai, Francesco  Francesco.Gennai at IAT.CNR.IT

----

Por duhet regjistruar njehere domeni: durres.al dhe pastaj mund te shtohen
gradualisht emra ne kete domen (www.durres.al etj.). 
Per sa i perket politikes tarifore te ERT-se nuk di gje.
Ndoshta ka ardhur momenti te nxitohemi per te rezervuar domene ne .al :-))

Tung.More information about the Info-Tech mailing list