Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] ISP ne Shqiperi

Xhemil Meco xmeco at isdnet.net
Wed Jun 16 11:19:19 EDT 1999


              **** Information Technology Forum ****

On Tue, 15 Jun 1999, Ilir Zenku wrote:

> > Me sa e di une lidhjet optike mes Shqiperise dhe Italise jane
> > ne sherbim.
> > Problemi nuk qendron tek teknologjia, por tek 'politika' e Telekomit
> > Shqiptar.
> 
> correct. ISP-te private filluan ne fillim te vitit 1999 dhe deri tani u
> bene 5 operacionale. Cmimet bien, kualiteti rritet... eh sikur te kishim
> ligj mbi telekomunikacionet para fundit te '98 kushedi cfare sherbimesh
> do rrotulloheshin ne monitoret shqiptare... nejse, shpresoj qe ISP-te do
> te mbajne ritmin e larte.
> 

Nje pyetje, ndoshta dikush mund te dije dicka per kete ceshtje:
A ofron Telekomi Shqiptar linja te specializuara (LS - leased line) brenda
vendit? Po me vendet e tjera?

Tung.

More information about the Info-Tech mailing list