Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] ISP ne Shqiperi

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Tue Jun 15 09:19:21 EDT 1999


              **** Information Technology Forum ****


Rastesisht pashe faqen e nje ISP-je ne Shqiperi: Abissnet

http://www.abissnet.com.al/

Me ne fund edhe ne Shqiperi po fillojne sherbimet komerciale te
internetit - kjo eshte nje gje pozitive dhe le te shpresojme qe te
zhvillohet sa me shume.

Edhe dicka interesante: sic e shikoni adresa eshte ne domenin com.al
A di dikush te thote nese eshte dicka qe po pergjithesohet, dmth a do te
kete org.al edu.al etj.?


More information about the Info-Tech mailing list