Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

ekonomia dhe biznisi ...Re: [info-tech] Perkthimet ne Diaspore.

Besnik Pula ulpiana at albanian.com
Wed Dec 30 04:36:51 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Tung,

nje faqe te aktualizuar me informata ekonomike e keni ne
http://www.albanian.com/economy. Ka aty edhe kontaktet me organizaten ne
Tirane e cila merret me perpunimin e ketyre te dhenave.

Besniku

-----Original Message-----
From: Edi Bice <ebice at falcon.lhup.edu>
To: info-tech at alb-net.com <info-tech at alb-net.com>
Date: Tuesday, December 29, 1998 12:41 PM
Subject: Re: ekonomia dhe biznisi ...Re: [info-tech] Perkthimet ne Diaspore.


>       **** Information Technology Forum ****
>
>
>
>On Tue, 29 Dec 1998, Mentor Cana wrote:
>
>> Edi,
>>
>> Edhe dikush tjeter me propozoi ta krijojme nje liste per te diskutuar
>> qeshtje te ekonomise dhe biznisit ne shqiperi dhe trojet Shqiptare.
>
>Po, me kujtohet edhe mua. Isha ca i zene atehere (provimet ...) por besova
>se do krijohej. Besoj se ka mjaft persona te interesuar neper qoshet
>e botes.
>
>> Une mendoj se eshte nje ide e mire dhe besoj e domosdoshme. Me gith qejf
do
>> ta krijoj nje liste te tille. A eshte dikush gati ta marre pergjegjesine
>> per nje liste te tille? Pastaj mund ta krijojme nje home page ne lidhje
me
>> listen me shpresa se mund te behet nje burrim me vlere per shqiptaret dhe
>> ato qe deshirojne te investojne ne trojet shqiptare.
>
>Besoj qe mund ta perballoj nqs nuk eshte ndonje pune herkuliane. Sidoqofte
>me shpjego se cfare pergjegjesish do te kem per mbarevajten e
>forumit/listes (moderim, censurim, gjykim, denim ... ;-) )
>
>Sa per faqet e internetit, puna ka ecur por mund te ece akoma me mire. I
>dergova nje mesazh personit (hola at ...) qe poston mesazhet e ATSHse ne
>liste qe te na ndihmoje me c'te munde (dergoji dhe ti nje te lutem,
>thjesht per ta perforcuar seriozitetin e kesaj ndermarrje)
>
>Ju lutem te gjitheve qe ndodhen tani ne Shqiperi, Kosove, e Maqedoni te
>kerkojne te dhena per biznesin dhe ekonomine SHQIPTARE. Adresa zyrtaresh,
>institucionesh, agjensish rajonale te zhvillimit ekonomik, profesorash
>ekonomie etj. Gjithcka!!
>
>Zhvillimi ekonomik i Shqiperise ka shume nevoje per informacion!
>E gjithe Europa Lindore u hap per investime ne te njejten kohe.
>Qendrueshmeria politike, shoqerore e ekonomike eshte kryesorja por dija
>per mundesi te ndryshme investimi eshte po aq e rendesishme.
>
>Le te ndihmojme qe Shqiperia te kete avantazh te pakten ne kete te dyten!
>
>tungjatjeta
>edi
>
>
More information about the Info-Tech mailing list