Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Re: ekonomia dhe biznesi

Dashamir Hoxha e106708 at ceng.metu.edu.tr
Wed Dec 30 05:57:48 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****


 | Do bej nje liste me studentet shqiptare (nga faqet e Erion Canos) qe
 | studiojne ekonomi, ose biznes dhe do ju dergoj nje ftese. Do ju sugjeroj
 | qe te ftojne dhe profesoret e tyre, si dhe te njohur qe jane te interesuar
 | ne ekonomine dhe biznesin e Shqiperise.

Nje liste te studenteve shqiptare ne Turqi mund ta gjesh ne kete adrese:
   http://www.ceng.metu.edu.tr/~e106708/albs
Aty duhet te kete me siguri edhe studente te ekonomise. Ose, po te duash,
mund te ma dergosh mua ftesen, dhe une e pasoj pastaj te ata qe mund te 
jene te interesuar.

 | Do shoh ne forumet e tjera ne internet dhe mbase bej ndonje lajmerim edhe
 | aty. Do ishte ideale nqs ka psh. forume per Italine, Greqine, Maqedonine,
 | Kroacine, Sllovenine e vende te tjera me investitore te mundshem (ose
 | thjesht te interesuar)More information about the Info-Tech mailing list