Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Fjalori i terminologjise ne WWW!!!

Dashamir Hoxha e106708 at ceng.metu.edu.tr
Wed Dec 30 04:39:45 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

 | Dashamiri :
 | > 2. Meqe Eshrefi ia ka futur gjumit dhe s'i ndihet zeri, po e marr
 | >    persiper vete te bej nje nderfaqe rrjeti per fjalorin.

Kerkoj te falur per perfundimin e gabuar qe nxora nga heshtja e Eshrefit. 
Me vjen shume keq qe nuk e pata pare fjalorin e Eshrefit me perpara. 
Une kujtova se ishte duke u ndertuar. Atere nuk ishte nevoja qe te 
dergoheshin gjithe ato perkethime ne liste, por duhej te ishin futur ne fjalor.

 | Une do te pershendetesha te gjithe ata, te cilet (siq pritnja me te
 | vertete) do te dergonin mendimet e tyre rreth mekanizmit ekzistues per
 | fjalorin. Ju lutem te mos keqekuptohem por, mendoj se eshte gabim, 
 | qe te 'zbulojme rroten' edhe nje here!! Ne baze te mesazheve ne kete
 | liste, mund te perfundoj qe shumica a atyre qe jane antare ne kete liste 
 | dhe diskutojne per fjalorin, nuk kane "studiuar" mekanizmin ekzistues 
 | te fjalorit, qe keshtu te kemi nje pikenisje, prej nga pastaj
 | do ta mund ta 'persoshim' mekanizmin e ardhshem per fjalorin. 
 | 
 | Une edhe tani jam duke programuar nje verzion tjeter me te persosur per
 | fjalorin dhe se shpejti ai do te jet i gatshem per perdorim. Por, nese
 | vazhdojme keshtu si deri me tani, mendoj se koha qe po invesoj une do 
 | te jete e humbur.
 | 
 | Per te interesuarit, ne mesazhet e ardhshem do shenoj disa informata
 | rreth arkitektures se verzionit te ri te mekanizmit per administrimin e
 | falorit ne WWW.
 | Dhe mendoj se pikerisht ajo do te duhej te ishte thelbi i diskutimeve
 | tona. Deri me tani askush nuk me dergoi ndonje propozim, qofte edhe nga
 | pervoja e tije/saje ne 'DataBase' apo 'InternetProgramming', rreth
 | arkitektures se mekanizmit ne fjale, kur dihet se ajo eshte thelbi 
 | i punes. Futja e fjaleve ne fjalore, pastaj, qofte edhe ato te fjalorit
 | te INIMA-s, do te ishte thjeshte vetem qeshtje kohe.

Pajtohem me mendimet e shprehura me lart dhe mendoj se diskutimi per 
versionin e ri duhet te vazhdoje ne listen: web-design at alb-net.com .

Dashamir Hoxha
More information about the Info-Tech mailing list