Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

ekonomia dhe biznisi ...Re: [info-tech] Perkthimet ne Diaspore.

Mentor Cana mentor at alb-net.com
Tue Dec 29 16:52:02 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

On Tue, 29 Dec 1998, Edi Bice wrote:
> Besoj qe mund ta perballoj nqs nuk eshte ndonje pune herkuliane. Sidoqofte
> me shpjego se cfare pergjegjesish do te kem per mbarevajten e
> forumit/listes (moderim, censurim, gjykim, denim ... ;-) )

Jo jo :))

Po si te them, suksesi i nje liste/forumi varet nga shume faktore. Njeri
nga faktoret me shume rendesi per fillimin e listes eshte qe te kete nje
ose disa persona te cilet do te fillojne diskutime te ndryshme ne liste.
Ketu shtoje edhe marketingun e listes, etj...

Kurse per anen teknike mos u brengos, se e kemi nje liste vetem per kete
pune. :) Nuk eshte aspak pune herkuliane!

Si ne kete liste, poashtu edhe ne lista te tjera profesionale me tema
specifike nuk besoj se ka nevoje per moderim. 
 
> Sa per faqet e internetit, puna ka ecur por mund te ece akoma me mire. I
> dergova nje mesazh personit (hola at ...) qe poston mesazhet e ATSHse ne
> liste qe te na ndihmoje me c'te munde (dergoji dhe ti nje te lutem,
> thjesht per ta perforcuar seriozitetin e kesaj ndermarrje)

Deri kua ka ecur puna mire? A ka ndonje site me informata te tilla?
 
te fala,
Mentor Cana, Systems Architect
AT&T Enterprise Architecture
More information about the Info-Tech mailing list