Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

ekonomia dhe biznisi ...Re: [info-tech] Perkthimet ne Diaspore.

Edi Bice ebice at falcon.lhup.edu
Tue Dec 29 15:44:42 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****On Tue, 29 Dec 1998, Mentor Cana wrote:

> Edi,
> 
> Edhe dikush tjeter me propozoi ta krijojme nje liste per te diskutuar
> qeshtje te ekonomise dhe biznisit ne shqiperi dhe trojet Shqiptare.

Po, me kujtohet edhe mua. Isha ca i zene atehere (provimet ...) por besova
se do krijohej. Besoj se ka mjaft persona te interesuar neper qoshet
e botes. 

> Une mendoj se eshte nje ide e mire dhe besoj e domosdoshme. Me gith qejf do
> ta krijoj nje liste te tille. A eshte dikush gati ta marre pergjegjesine
> per nje liste te tille? Pastaj mund ta krijojme nje home page ne lidhje me
> listen me shpresa se mund te behet nje burrim me vlere per shqiptaret dhe
> ato qe deshirojne te investojne ne trojet shqiptare.

Besoj qe mund ta perballoj nqs nuk eshte ndonje pune herkuliane. Sidoqofte
me shpjego se cfare pergjegjesish do te kem per mbarevajten e
forumit/listes (moderim, censurim, gjykim, denim ... ;-) )

Sa per faqet e internetit, puna ka ecur por mund te ece akoma me mire. I
dergova nje mesazh personit (hola at ...) qe poston mesazhet e ATSHse ne
liste qe te na ndihmoje me c'te munde (dergoji dhe ti nje te lutem,
thjesht per ta perforcuar seriozitetin e kesaj ndermarrje)

Ju lutem te gjitheve qe ndodhen tani ne Shqiperi, Kosove, e Maqedoni te
kerkojne te dhena per biznesin dhe ekonomine SHQIPTARE. Adresa zyrtaresh,
institucionesh, agjensish rajonale te zhvillimit ekonomik, profesorash
ekonomie etj. Gjithcka!!

Zhvillimi ekonomik i Shqiperise ka shume nevoje per informacion!
E gjithe Europa Lindore u hap per investime ne te njejten kohe.
Qendrueshmeria politike, shoqerore e ekonomike eshte kryesorja por dija
per mundesi te ndryshme investimi eshte po aq e rendesishme.

Le te ndihmojme qe Shqiperia te kete avantazh te pakten ne kete te dyten!

tungjatjeta
edi
More information about the Info-Tech mailing list