Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

ekonomia dhe biznisi ...Re: [info-tech] Perkthimet ne Diaspore.

Mentor Cana mentor at alb-net.com
Tue Dec 29 11:04:31 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

Edi,

Edhe dikush tjeter me propozoi ta krijojme nje liste per te diskutuar
qeshtje te ekonomise dhe biznisit ne shqiperi dhe trojet Shqiptare.

Une mendoj se eshte nje ide e mire dhe besoj e domosdoshme. Me gith qejf do
ta krijoj nje liste te tille. A eshte dikush gati ta marre pergjegjesine
per nje liste te tille? Pastaj mund ta krijojme nje home page ne lidhje me
listen me shpresa se mund te behet nje burrim me vlere per shqiptaret dhe
ato qe deshirojne te investojne ne trojet shqiptare.

te fala,
Mentori

On Tue, 29 Dec 1998, Edi Bice wrote:
> Meqe ra fjala, ve re qe shpesh here kemi nevoje per adresa, numra
> telefonash etj. per zyrtare, institucione, persona te thjeshte etj.
> Propozoj te ngrejme nje baze te dhenash (hmm ... si perkthehet 'yellow
> pages' ne shqip?) se ka per ta rritur produktivitetin e secilit prej nesh
> ne cfaredo ndermarrje tone.
> 
> Keto ditet e fundit me 'rane kembet neper internet' per te gjetur
> informacione per ekonomine dhe biznesin shqiptar qe s'gjenden gjekundi. E
> pikerisht do te benin shume pune adresat e tel. e zyrtareve perkates ne
> Shqiperi qe i mbajne statistikat e raportet ne sirtaret e zyrave. He po
> fjala eshte per te ngritur nje faqe ne internet per biznesin dhe ekonomine
> shqiptare se mesa vura re une ato pak gjera qe jane ne internet jane te
> shperndara qoshe me qoshe. 
> 
> Kushdo qe ka deshire te bashkepunoje eshte i mirepritur. 
> 
> shendet
> edi
More information about the Info-Tech mailing list