Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Perkthimet ne Diaspore.

Dashamir Hoxha e106708 at ceng.metu.edu.tr
Tue Dec 29 10:55:29 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

 | > Prandaj mendoj se eshte gabim te thuhet se ky fjalor do te sherbej 
 | > vetem per shqiptaret ne Shqiperi.
 | Une e permenda qe fjalori do te sherbeje per te tere Shqiptaret ne Shqiperi,
 | Kosove apo Maqedoni
 | > Ne qofte se nje fjalor i ketij lloji ekziston ne Shqiperi, atehere 
 | > une po te siguroj se ne Maqedoni nje fjalore i ketille shqip, nuk 
 | > ekziston, e nese ne nuk mundohemi per nje gje te ketille, kuptohet qe 
 | > maqedonet, serbet e greket nuk vijne e te na krijojne neve 
 | > shqiptareve kete lloj fjalori.
 | 
 | Nese ky fjalor ekziston ne Shqiperi, athere mund te perdoret edhe ne
 | Maqedoni apo Kosove, apoe kam gabim? 

Aman, ku eshte ky fjalor se po behet legjende. Me duket se po rrahim 
uje ne hava. Nese une nuk e gjej dot fjalorin per ta perdorur, dhe
sa here qe bej ndonje program shqip me duhet te shtrydh trurin si te
perkethej kete apo ate fjale, atere fjalori shumezohet me zero.

Dashamir Hoxha
More information about the Info-Tech mailing list