Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Fjalori eshte GATI!

Albi aqeli1 at tigger.cc.uic.edu
Sun Dec 27 11:12:27 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****


-----Original Message-----
From: Dashamir Hoxha <e106708 at ceng.metu.edu.tr>
To: info-tech at alb-net.com <info-tech at alb-net.com>
Date: Sunday, December 27, 1998 3:01 AM
Subject: Re: [info-tech] Fjalori eshte GATI!


>       **** Information Technology Forum ****
>
> | > | per nje term duhet te jape nje rezultat, dhe menyra me e mire per te
> | > | zgjedhur temin me te pershtatshem eshte nje votim.
> | >
> | >Nuk me pelqen! . . . .
> |
> | . . . . . .
> |
> | Asnjeri nuk thote qe sistemet demokratike jane te perkryera, perfekte.
Porse
> | sistemet demokratike jane zjgidhja me e mire.
> |
>Mos na fut ne politike tani Albi!

S'e kam hic muhabetin tek politika. :) Zot na ruaj. Ne fakt, besoj se ti me
more vesh mire.
More information about the Info-Tech mailing list