Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Fjalori eshte GATI!

Dashamir Hoxha e106708 at ceng.metu.edu.tr
Sun Dec 27 04:02:24 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

 | > | per nje term duhet te jape nje rezultat, dhe menyra me e mire per te
 | > | zgjedhur temin me te pershtatshem eshte nje votim.
 | >
 | >Nuk me pelqen! . . . .
 | 
 | . . . . . .
 | 
 | Asnjeri nuk thote qe sistemet demokratike jane te perkryera, perfekte. Porse
 | sistemet demokratike jane zjgidhja me e mire.
 | 
Mos na fut ne politike tani Albi! Nuk e kisha me sistemet demokratike por
e kisha me sistemet e informimit. Votimi le te behet, por jo ne liste.
P.sh. nje zgjidhje e perkohshme do te ishte qe letrat me subjektin "Votim"
te dergohen drejtperdrejt ne adresen elektronike te fjalorit dhe jo ne liste.
Ndoshta mund te rregullohet qe letrat me subjekt "Propozim" qe shperndahen 
ne liste te kene ne fushen "Reply-to:" adresen e fjalorit dhe jo ate te listes.
Keshtu qe propozimi dhe diskutimet behen ne liste, kurse votimi behet ne 
"prapaskene". Kjo eshte akoma me demokratike dhe besoj se do ngelesh i 
kenaqur :)

Dashamir Hoxha
More information about the Info-Tech mailing list