Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] propozim test

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Fri Dec 25 15:15:10 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****


Mirembrema,

anglisht: kernel
shqip: berthame
shembuj: berthama e sistemit UNIX/NT/DOS

Ne fakt kjo me duket e pershtatshme dhe lehteson edhe perkethimin e fjales
"shell", qe konceptualisht eshte dicka qe mbeshtjell "berthamen"...


Old programmers never die,       
they just branch to new addresses.   
_______________________________________________
Xhemil MECO -  email: vlora at isdnet.net
Administrateur Reseaux ISDnet - http://www.isdnet.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

More information about the Info-Tech mailing list