Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Email forwarding

Ilir Zenku ilirz at soros.al
Mon Dec 21 06:25:59 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Une perdor bigfoot.com per kete hall. Gjithe ato llogari qe i kam lart e
poshte, ne fund te perdorimit i le te shkojne ne ilirz at bigfoot.com

Pastaj kudo qe te kem email adresen reale, une mundem qe nga faqet e
www.bigfoot.com te ndryshoj email adresen ku do te shkojne emailat e
derguar te ilirz at bigfoot.com.


Pra nje adrese e vjeter (adresa ime e vjeter ne shkolle
ilirz at fshn.edu.al) ka nje .forward ne ilirz at bigfoot.com

Une nga faqet e www.bigfoot.com kam shenuar qe nese vjen nje email ne
ilirz at bigfoot.com ai te shkoje te ilirz at soros.al

E njejta edhe me shume adresa te tjera...

Pastaj, nese une nje dite do te nderroj punen dhe adrese primare nuk do
te jete me adresa ilirz at soros.al, une edhe kete adrese do ta le te
shenoje te ilirz at bigfoot.com e nga faqet e www do ta ndryshoj me email
adresen e re.

(Duket e ngaterruar ne tekst, po ne realitet eshte shume e thjeshte...)

Tani ka shume sherbime te tilla te Email Forwarding. Do te sygjeroja
bigfoot.com, se ata nuk dergojne asnje reklame apo mesazhe te tjera
komerciale sic mund te te vijne nga sherbimet e tjera. E njejta vlen
edhe per usa.net (www.netaddress.com)

./.

Nje sherbim tjeter interesant te Forwarding qe kam gjetur eshte ajo e
URL forwarding. Kjo ekziston edhe te Bogfoot.com (pra
http://www.bigfoot.com/~ilirz) mirepo eshte shume me e lehte te mbash
mend http://i.am/ilirz :) Sherbime te ngjajshme mund te gjeni te
http://easy.to/REMEMBER


Tung,
Iliri

> -----Original Message-----
> From: owner-info-tech at alb-net.com
> [mailto:owner-info-tech at alb-net.com]On
> Behalf Of albangjyrezi
> Sent: Monday, December 21, 1998 13:40
> To: info-tech at alb-net.com
> Subject: Re: [info-tech] Email forwarding
>
>
>        **** Information Technology Forum ****
>
> Miredita Neim,
>
> Faleminderit per pergjigjen tende nepermjet info-tech per
> problemin qe une
> kam me adresat e mia ne internet.
>
> Per momentin une jam duke perdorur Microsoft Outlook Express,
> program i cili
> m'u dergua nga ISP-ja (Microsoft Network) nepermjet te ciles
> une kam dalje
> ne internet. Si Operating system une po perdor Windows 98.
>
> Gjithashtu, nepermjet info-tech, disa prej anetareve te kesaj
> liste me kane
> derguar disa sugjerime dhe keshilla teper te vlefshme se si
> mund te eliminoj
> problemin qe kam. Sidoqofte te lutem n'a e bej te ditur si
> mua ashtu edhe te
> gjithe grupit dhe te interesuarve nese eksziston edhe ndonje
> menyre tjeter
> per t'a zgjidhur kete problem.
>
> Gjithe te mirat,
> Gezuar Festat
>
> Albani
> -----Original Message-----
> From: Neim Rustemi <Neimr at brage.idrettshs.no>
> To: info-tech at alb-net.com <info-tech at alb-net.com>
> Date: Monday, December 21, 1998 12:47 AM
> Subject: Re: [info-tech] Email forwarding
>
>
>        **** Information Technology Forum ****
>
> Tung Alban,
>
> A mundesh te me tregosh se cilin e-mail sistem, dhe cilen platforme
> e ke perdorur perpara? Eshte me lehte te te tregoj se si kjo duhet
> bere.
>
>
> On 18 Dec 98 at 15:58, albangjyrezi wrote:
>
> >        **** Information Technology Forum ****
> >
> > Miredita te gjitheve,
> >
> > Kohet e fundit kam ndeshur ne nje problem serioz persa i perket
> > komunikimit tim nepermjet email-eve. Mendoj se shume prej nesh mund
> > t'a kene ndeshur me perpara nje gje te tille.
> >
> > Gjate ketyre viteve qe kam pasur te bej me kompjutera, si pasoje e
> > ndyshimeve te vendit te punes kam ndryshuar shpesh edhe email
> > address. Problemi qendron tek fakti qe shume prej te njohurve te mij
> > nuk e kane adresen time te re dhe me dergojne email tek adresa e
> > vjeter.
> >
> > Pyetja ime eshte nese ekziston ndonje program i cili te mbledhe te
> > gjithe email-et qe mund te me kene ardhur ne adresat e mia qe une
> > tashme nuk i perdor dhe te m'i dergoje tek adresa ime me e fundit.
> >
> > Faleminderit,
> > Gjithe te mirat
> >
> > Albani
>
> Best wishes
>
> Neim Rustemi
> Network Administrator
> E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
> Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220
>
> The Norwegian University of Sport and Physical Education
> Sognsvn 220, PB 4014 UH
> N-0806 Oslo, Norway
>
>
>
More information about the Info-Tech mailing list