Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Email forwarding

Neim Rustemi Neimr at brage.idrettshs.no
Mon Dec 21 03:31:17 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Tung Alban,

A mundesh te me tregosh se cilin e-mail sistem, dhe cilen platforme 
e ke perdorur perpara? Eshte me lehte te te tregoj se si kjo duhet 
bere.


On 18 Dec 98 at 15:58, albangjyrezi wrote:

>        **** Information Technology Forum ****
> 
> Miredita te gjitheve,
> 
> Kohet e fundit kam ndeshur ne nje problem serioz persa i perket
> komunikimit tim nepermjet email-eve. Mendoj se shume prej nesh mund
> t'a kene ndeshur me perpara nje gje te tille.
> 
> Gjate ketyre viteve qe kam pasur te bej me kompjutera, si pasoje e
> ndyshimeve te vendit te punes kam ndryshuar shpesh edhe email
> address. Problemi qendron tek fakti qe shume prej te njohurve te mij
> nuk e kane adresen time te re dhe me dergojne email tek adresa e
> vjeter.
> 
> Pyetja ime eshte nese ekziston ndonje program i cili te mbledhe te
> gjithe email-et qe mund te me kene ardhur ne adresat e mia qe une
> tashme nuk i perdor dhe te m'i dergoje tek adresa ime me e fundit.
> 
> Faleminderit,
> Gjithe te mirat
> 
> Albani

Best wishes

Neim Rustemi
Network Administrator
E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220

The Norwegian University of Sport and Physical Education
Sognsvn 220, PB 4014 UH
N-0806 Oslo, NorwayMore information about the Info-Tech mailing list