Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] rendesia e telekomit

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Sat Dec 19 17:59:49 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Ismet Hamiti wrote:

> Cdo veprim qe behet ne baza ideologjike e jo ne baza te analizave
> serioze shekencore nuk i bjen asgje te mire publikut, ne emer (dhe gjoja
> ne interes) te te cilit, kryhet ai veprim. Atehere kure te behet
> privatizimi i Telekomit ne Shqiperi, duhet te jemi te bindur se fiton
> publiku e jo nje numer personash apo edhe me keq te huajte.
> 

Ju falenderoj sinqerisht per sqarimet ne lidhje me keto koncepet te
rendesishme dhe per analizen qe beni.

> Dhe ne fund dy fjale per ate cka Telekomi Shqiptar mund te ofroje per
> ISP-te ne Shqiperi. Shkurt, te gjitha ato qe i permendni Ju edhe ate per
> dy muaj. Por a do t'a beje kete Telekomi Shqiptar, varet se a do te
> lejohen drejtuesit aktual tij te sillen sikur t'ua kishte lene baba.
> 
> Enti Rregullatore ende eshte shtalb dhe i duhet kohe per t'u aftesuar.
> Aftesimi i tij i plote eshte KUSHT I DOMOSDOSHEM (por jo i mjaftueshem),
> per funksionimin e tregut te telekomunikacioneve. Ata qe jane ne SHBA e
> dijne cka do te thot FCC per industrine telekomunikuese atje. Imagjinoni
> tregun e telekomunikacioneve ne SHBA pa FCC-ne!

Mendoj se do te ishte nje gje shume e mire qe ERT tek ne te kishte nje
influence te ngjashme me ate te FCC(Federal Communications
Commission). Por c'mund te behet qe te arrihet kjo?

-- 
Old programmers never die,       
they just branch to new addresses.   
_______________________________________________
Xhemil MECO -  email: vlora at isdnet.net
Administrateur Reseaux ISDnet - http://www.isdnet.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++More information about the Info-Tech mailing list