Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Email forwarding

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Sat Dec 19 11:55:07 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Albi Qeli wrote:

> 
> Alternative tjeter eshte qe te rregullosh llogarite e vjetra qe ato t'i
> nisin automatikisht email-et e reja tek nje adrese tjeter (adresa qe ti
> perdor tani). Ne UNIX, kjo behet duke krijuar nje skedar te quajtur
> 
> .forward
> 
> (me pike para)
> 
> dhe ky skedar ka vetem nje rresht, me emailin e ri, psh:
> 
> new_address at foobar.com
> 

Nje menyre tjeter (ne UNIX) eshte qe te vihet nje alias ne
/etc/aliases:

adresa_e_vjeter:	adresa_e_re

Por kjo mund te behet vetem nga administratori i mail-serverit.

-- 
Old programmers never die,       
they just branch to new addresses.   
_______________________________________________
Xhemil MECO -  email: vlora at isdnet.net
Administrateur Reseaux ISDnet - http://www.isdnet.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++More information about the Info-Tech mailing list