Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Propozim FILE = SHKRESE

Neim Rustemi Neimr at brage.idrettshs.no
Wed Dec 16 05:57:44 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

On 16 Dec 98 at 11:42, Bashkim Bitiki wrote:

>        **** Information Technology Forum ****
> 
> ***********
> Ref : Akademia e shkencave dhe arteve të Republikës se Shqipërise,
> Institututi i Letërsisë dhe Gjuhësisë, Fjalori i gjuhës shqipe,
> Tiranë, 1980
> 
> Shkresë = Diçka e shkruar
> 
> Shembuj : Nuk i kemi me shkresa( këto që po i themi). Këto i kanë me
> shkresa zyrtare. Shkresa të thjeshta. Dosje me shkresa.
> 
> ************
> 
> Ndoshta shkresë i përshtatet më shumë se skedë, sepse skeda përmbanë
> vetëm disa të dhënash për një libër apo dokument, kurse shkresa
> paraqet një dokument, apo gjithëçka që është e shkruar që i
> përshtatet termit "data file".
> 
> Pres mendimet e juaja.
> 

Ne rregull, ne qofte se behet fjale per nje dokument ne p.sh. Word 
apo Excel, apo aplikacione tjera. 

Por cfare behet ne qofte se behet fjale per nje "file" i cili permban 
ne vehte vetem komanda te gjuhes programore te cilat jane kompajluar 
"compile". Resultati atehere eshte vetem shenja te ndryshme, ne ate 
"file".

 A mundemi ateher ta thirim ate "file" si "shkrese"???

Best wishes

Neim Rustemi
Network Administrator
E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220

The Norwegian University of Sport and Physical Education
Sognsvn 220, PB 4014 UH
N-0806 Oslo, NorwayMore information about the Info-Tech mailing list