Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Propozim FILE = SHKRESË

Bashkim Bitiki bashkim.bitiki at co.arianeii.be
Wed Dec 16 05:42:54 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

***********
Ref : Akademia e shkencave dhe arteve të Republikës se Shqipërise,
Institututi i Letërsisë dhe Gjuhësisë, Fjalori i gjuhës shqipe, Tiranë, 1980

Shkresë = Diçka e shkruar

Shembuj : Nuk i kemi me shkresa( këto që po i themi). Këto i kanë me shkresa
zyrtare. Shkresa të thjeshta. Dosje me shkresa.

************

Ndoshta shkresë i përshtatet më shumë se skedë, sepse skeda përmbanë vetëm
disa të dhënash për një libër apo dokument, kurse shkresa paraqet një
dokument, apo gjithëçka që është e shkruar që i përshtatet termit "data
file".

Pres mendimet e juaja.
More information about the Info-Tech mailing list