Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] nevoja per te krijuar nje grup

Neim Rustemi Neimr at brage.idrettshs.no
Tue Dec 15 03:52:04 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Jam plotesisht dakord me kete qe propozon Mentori.


On 14 Dec 98 at 10:21, Mentor Cana wrote:

>        **** Information Technology Forum ****
> 
> Tungjatjeta,
> 
> Besoj se eshte e domosdoshme te krijohet nje grup i perbere nga
> Eshtrefi (si njeri i cila ke bere pune ne lidhje me terminologjine)
> dhe 2-3 veta te tjere. Une do te kisha propozuar qe Eshrefi te jete
> pergjegjes per punen e terminologjise ...
> 
> Poashtu, se shpejti do ta krijojme nje faqe per INFO-TECH listen ku
> do te vendosen informata mbi punen e listes dhe projektet e ndryshme
> qe do te fillohen.
> 
> te fala,
> Mentori
> 

Best wishes

Neim Rustemi
Network Administrator
E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220

The Norwegian University of Sport and Physical Education
Sognsvn 220, PB 4014 UH
N-0806 Oslo, NorwayMore information about the Info-Tech mailing list