Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Prezentim

Kujtim Tali kujtimt at ameritech.net
Mon Dec 14 16:31:04 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Tungjatjeta te gjitheve,

Se pari lavderata per punen e pronarve te listes. Kane bere nje pune te
shkelqyer. 

Disa informata per mua.
Jam nga Prishtina Ne SHBA ndodhem qe nga viti 1987.
Me 1984 kame diplomuar ne fakultetin elektroteknik ne Prishtine. Pas
diplommimit kam punuar ne termocentralet e Kosoves-B. Nga viti 1987
ndodhem ne SHBA. Me 1991 kame magjistruar ne IIT (Illinois Institute of
Technology) ne lemin e inxhinjeris kompjuteristike (Computer
Engineering).
Momentalisht punoje ne Ameritech (www.Ameritech.com,njera nga baby Bells
original) si inxhinier i dizajnit te rrjeteve compjuteristike. Grupi ne
te cilin punoje I mbulon 200 konsumatoret me te medhej te regjionit
(institucionet qeveritare, institucionet financiare te ndryshme,
spitalet, etj).
Specializimi im eshte ne "Routers" (IP, IPX, Decnet, Appletalk, Vines,
si dhe IBM-SNA, Netbios,...) dhe komutatoret e "Frame relay"-it, 
"ATM"-it dhe "SMDS"-it.
Posedoj keto certifikata:

Cisco Certified Internetwork Expert - CCIE #3268
Cisco Certified Design Specialist - CCDS
Bay Networks (Nortel) Router Expert
Master Certified Novell Engineer - MCNE

Jame I martuar me Arditen dhe kemi nje vajze, Lyren. Ne fillim te
shkurtit presim qe familja te na shtohet edhe per nje anetar.

Te fala te gjitheve
KujtimiMore information about the Info-Tech mailing list