Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] hello everyone

ACela25900 at aol.com ACela25900 at aol.com
Thu Dec 10 23:45:47 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

Tungjatjeta te gjitheve,

Po prezantohem edhe une qe te mos mbes prapa te tjereve :)
Jam student i vitit te 2te ne Business Administration-Finance and Banking. Te
them te drejten une nuk kam se c'te kontriboj ne kete liste, por do te jem nje
lexues i rregullt i saj dhe do te mundohem te mesoj sa me shume edhe ne kete
fushe.

Mirembetshi
Ridvan Hoxha
New YorkMore information about the Info-Tech mailing list