Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] prezentim

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Thu Dec 10 16:47:21 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Mirembrema,

Quhem Xhemil Meco. Ndodhem qe prej vitit 1990 ne France.
Ne vitin 1995 mbarova ne Universitetin Paris VIII nje "Maitrise
Informatique - Option Systemes et Reseaux". Nga viti 1995 deri me sot 
punoj ne nje ISP qe quhet ISDnet (http://www.isdnet.net) ne ekipin e
administrimit te rrjetit (network administration). Punoj ne UNIX
(BSD), programoj ne C, Perl etj. Kam punuar me RAS (Remote Acces
Servers), routers (Ciscos) etj si dhe me serverat e autentifikimit.
Aktualisht punoj ne monitorimin dhe manaxhimin SNMP te rrjetit.
Sic duket dhe nga adresa e-mail, jam nga Vlora.

Pershendetje.

-- 
Old programmers never die,       
they just branch to new addresses.   
_______________________________________________
Xhemil MECO -  email: vlora at isdnet.net
Administrateur Reseaux ISDnet - http://www.isdnet.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++More information about the Info-Tech mailing list