Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] Nje lutje...

Mentor Cana mentor at alb-net.com
Thu Dec 10 16:02:12 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

On Thu, 10 Dec 1998, Ismet Hamiti wrote:
> 	New World Telecom
> 	An Enterprise of Asian Holdings LLC
> 	11114 Cabdelelight Lane
> 	Potomac, MD 20854
> 	Phone (301) 404 6788
> 	Fax (301) 299 5247

Tungjatjeta Ismet,

U lajmerova ne numrin e mesiperm dhe del 'answering machine' ose mundesia
per te derguar nje 'page' (gje qe e bera). Askush nuk ma ktheu telefonaten.

Poashtu u mundova te gjej dicka ne internet por pa sukses.

te fala te sinqerta,
Mentori
More information about the Info-Tech mailing list