Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] tung

Neim Rustemi Neimr at brage.idrettshs.no
Wed Dec 9 10:06:52 EST 1998


              **** Information Technology Forum ****

Persa i perket fjaloit tone ne informatike, mendoj se Eshtref 
Januzaj, ka arritur deri diku. Mirepo problemi kryesor, mendoj une 
eshte se jo te gjithe e vizitojn ate faqe ku Eshtrefi e ka publikuar 
fjalorin, dtth. se ne duhet te gjejme njefare menyre tjeter per te 
bere publikimin e kesaj faqeje apo fjalori.

Ndoshta do te ishte me mire qe te meret nje fjalore anglez i 
informatikes, dhe te fillohet prej fjales se pare e keshtu me rradhe, 
dhe nga nje fjale ne dite te dergohet ketu ne kete liste.

Dhe secili prej nesh te mundoheshte ta perkthej ate fjale sa me mire, 
dhe me ne fund resultati te krijohet dhe te ruhet diku, keshtu qe ne 
fund te perpilojme nje fjalore tonin te informatikes.

Per kete do te duheshte nje person (ndoshta Eshtref Januzaj) te jet 
pergjegjes. dtth. per ruajtjen e resultateve.

Cfare mendoni Ju te tjeret per kete ide?!
On  9 Dec 98 at 15:07, Bashkim Bitiki wrote:

> Unë do të kishë propozuar piksëpari, që ta sqarojmë problemin me
> fjalorthin tonë në Informatikë, sepse asnjë nga intelektualët tanë
> nuk e ka parë për nevojë që të përpilojë një fjalorth të tillë. Kjo
> grupë ndoshta edhe do të mund të bënte diçka. Një gjë të tillë e
> kishte ndërmarë njëherë Eshref Januzaj (student në Munich) por nuk e
> di se çka ka ndodhur me këtë fjalorth elektronik.
> 
> Pres mendimet e juaja,
> 
> Bashkimi

Best wishes

Neim Rustemi
Network Administrator
E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220

The Norwegian University of Sport and Physical Education
Sognsvn 220, PB 4014 UH
N-0806 Oslo, NorwayMore information about the Info-Tech mailing list