Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] hello everyone

Anila Gottschling nila at pegasus.dvz.fh-aachen.de
Wed Dec 9 05:41:55 EST 1998


Tungjatjeta te gjitheve!

Sic e shikoj nga disa mesazhe, info-tech duket qe eshte grup i ri dhe qe eshte krijuar nga zoti Cana.

Do te doja qe te merrja disa informacione fillestare , si p.sh sa persona bejne pjese ne kete grup, a eshte grup me moderator, etj..

Ne pritje te nje pergjigjeje

Anila


-------------- next part --------------
HTML attachment scrubbed and removed


More information about the Info-Tech mailing list