Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] hello everyone

Xhemil Meco vlora at isdnet.net
Tue Dec 8 17:41:19 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Mentor Cana wrote:

> Pra,
> 
> 1. Ta perdorim kete liste per gjithcka qe ka te beje me IT, ose
> 
> 2. Te krijojme dy lista:
>  - a) INFO-TECH te perdoret per menyren e perdorimit te IT,
>     IT manaxhment, IT resurse, etj...
>  - b) (nje liste tjeter) per teknologjite qe e bejne te mundur IT-ne
>     (programim, databases, protocols, etj....)
> 
> Ose, vazhdojme me INFO-TECH fillimisht, dhe pastaj pas nje kohe sipas
> nevojes e krijojme nje liste tjeter......
> 

Kjo e fundit me duket me realiste.

Pershendetje
-- 
Old programmers never die,       
they just branch to new addresses.   
_______________________________________________
Xhemil MECO -  email: vlora at isdnet.net
Administrateur Reseaux ISDnet - http://www.isdnet.net
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++More information about the Info-Tech mailing list