Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Info-Tech

[info-tech] hello everyone

Neim Rustemi Neimr at brage.idrettshs.no
Tue Dec 8 02:51:56 EST 1998


       **** Information Technology Forum ****

Tungjatjeta z. Mentor,

Me vjen shume mire qe tu kujtua edhe krijimi i kesaj liste. Une per 
vete mendoj se kjo liste eshte shume me rendesi, sepse ketu studentet 
dhe te tjere mund te shkembejn pervojen e tyre qe kane ne 
teknologjine informative etj.

Mirepo ne anen tjeter me vjen pak keq se Ju shkruani ketu vetem ne 
anglisht. Anglishtja duhet te ngel si gjuhe e dyte ne kete liste, e 
jo si gjuhe me perparesi numer nje, sepse ne jemi shqiptare e jo 
anglez. Nese ne ja futim me shqelm gjuhes sone, atehere kush tjeter 
do ti del zot kesaj gjuhe tone. Kete edhe Allahu xh.sh. na ka 
urdheruar, dtth. gjuhen, kombin, traditat dhe fene duhet secili 
popull ta ruaj vet,se askush tjeter kete nuk ja rruan.
On 7 Dec 98 at 11:26, Mentor Cana wrote:

>        **** Information Technology Discussion List ****
> 
> 
> As of this morning we have about 16-17 people on this list. The
> brief description which you received (also below) is just my
> personal idea of what this list should be. I think we should start a
> discussion on the ways we can and should use this list. 

Best wishes

Neim Rustemi
Network Administrator
E-mail: neimr at brage.idrettshs.no
Phone:+4722185759 Mobile:+4793043089 Fax:+4722234220

The Norwegian University of Sport and Physical Education
Sognsvn 220, PB 4014 UH
N-0806 Oslo, NorwayMore information about the Info-Tech mailing list