Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: ALBSA-Info

[ALBSA-Info] Gazeta Shqiptare

Agron Alibali aalibali at yahoo.com
Sat Jan 11 06:48:19 EST 2003SARANDE/ Binjakëzim me një qytet në SHBA

Vazhdojnë lidhjet e ndërsjella të Sarandës me qytete te ndryshme te botës. Sipas shefit të zyrës për marëdhënie me jashtë në Bashkinë e Sarandës, Gjergji Mano, qyteti do të binjakëzohet së shpejti edhe me qytetin Hamtranck, në Miçigan të SHBA-së. Mano ka bërë të ditur se në një takim pune të organizuar së fundi në Sarandë me ambasadorin amerikan Xhefri, diplomati amerikan, pas interesimit për zhvillimet në Sarandë premtoi për mbështetjen e këtij procesi binjakëzimi dhe përshpejtimin e tij.---------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up now
-------------- next part --------------
HTML attachment scrubbed and removed


More information about the ALBSA-Info mailing list