Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: ALBSA-Info

[ALBSA-Info] BBC ne shqip

Agron Alibali aalibali at yahoo.com
Tue Jun 19 06:52:46 EDT 2001


BBC NewsAmbasada greke nuk pranon se ka përkrahur PBDNJ
19.6.2001 11:48 (CET)
Amabasda greke në Tiranë në një deklaratë të saj hedh poshtë akauzat e shtypit shqiptar se ambasada e vendit fqinj ka bërë fushatë në përkrahje të kandidatëve të PBDNJ-së, në jug të vendit. 
Misioni i ambasadorit Dimitrios Iliopulos thuhet në deklaratën e ambasadës greke në Tiranë ishte të shihte nga afër ecurinë e ndihmës për zhvillim, akorduar Shqipërisë nga Greqia. 
Ai, gjithmonë sipas kësja deklarate, takoi në jug të vendit, autoritetet lokale dhe të gjithë kanadidatët nga të gjitha partitë poltike, duke bisduar me ta për administrimin e kësaj ndihme. 
Ai nuk u shfaq në asnjë miting apo tubim elktoral dhe u dha mundesinë konsujve për më shumë viza dhe punesime sezonale në Greqi për shtetasit shqiptarë. 
Ditët e fundit në shtypin shqiptar janë shtuar dukshëm kritikat për të hujat që përzihen në fushatën e zgjedhjeve në vend dhe veçmas për përkrahjet që vjnë nga Grqeia për kandidatët e PBDNJ-së në jug të vendit dhe veçanërisht në Himarë. ---------------------------------
Do You Yahoo!?
Yahoo! Buzz Index - Spot the hottest trends in music, movies,and more.
-------------- next part --------------
HTML attachment scrubbed and removed


More information about the ALBSA-Info mailing list